Home/Diensten

TuinierStudent biedt een breed scala aan diensten.

Ontwerp, aanleg, onderhoud, graszoden, kunstgras, bestrating, reiniging en het afvoeren van afval.

Diensten

Aanleg

Wil jij je complete tuin van A tot Z aan laten aanpakken? Onze specialisten doen dit graag én goed voor jou. Onze specialisten zijn gespecialiseerd in het compleet aanleggen van tuinen. Van het grondwerk, de bestrating en het voorzien van jouw gazon van graszoden of kunstgras tot de beplanting. Al veel tevreden klanten genieten nu van een door ons aangelegde tuin. Mogen we van jou de volgende tevreden klant maken?

Bestrating

Onze specialisten zijn gespecialiseerd in het bestraten van tuinen en terreinen. Onze specialisten leggen alle soorten bestratingen aan. Of het nu een particuliere tuin met (sier)terras, oprit, parkeerplaats, enkel een tuinpad of een bedrijfstuin is die bestraat moet worden. Onze specialisten kunnen het hele project voor je verzorgen. Onze specialisten helpen je graag bij de aanleg van je nieuwe (sier)bestrating.

Beplanting

Je tuin is pas compleet wanneer er groen in staat. Bomen, bladeren en bloemen geven kleur, sfeer, contrast en vooral leven aan je tuin. Wil je nieuwe beplanting toevoegen aan je border of perk en weet je ook al precies welke beplanting je wilt? Wij planten graag alle beplanting zodat jij alleen maar hoeft te genieten van je tuin. Voordat we over gaan tot beplanten zullen we eerst de bodem verbeteren met compost, aanplantgrond of tuin turf. Voor een afscheiding van je tuin kan je kiezen voor haagbeplanting zoals een beukenhaag, coniferenhaag of een taxushaag. Onze specialisten helpen je graag bij het beplanten van je nieuwe beplanting.

Onderhoud

Wij laten jou onbezorgd genieten van je tuin. Het hele jaar door. De kunst van tuinonderhoud is het behouden van je tuin zoals hij bedoeld is. Om jou te ontzorgen kunnen onze TuinierStudenten je tuinonderhoud uitvoeren. Door onze kennis en ervaring weten wij precies wanneer er wat moet gebeuren om jouw tuin weer in goede conditie te krijgen. TuinierStudenten zijn prettig in de omgang, werken hard en wanneer wij vertrekken, laten wij je met een glimlach achter!

Overkapping

Een terrasoverkapping in de tuin vergroot de mogelijkheden van het buitenleven enorm. Onder een overkapping zit je lekker beschut tegen wind, warmte en regen waardoor je veel meer uren buiten kunt vertoeven. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor een terrasoverkapping of veranda die bij al jou wensen aansluit. Onze specialisten verzorgen de gehele bouw van jouw overkapping of veranda, van levering tot het perfecte eindresultaat bij jou in de tuin.

Schuttingen

De meest gebruikte afscheiding rondom de tuin is nog steeds de schutting. Ze zijn er inmiddels in vele uitvoeringen en gemaakt van diverse materiaalsoorten. Wij leveren en plaatsen alle soorten schuttingen. Afhankelijk van jouw wensen met betrekking tot de uitstraling en het budget zullen wij de schutting plaatsen die het beste bij jou tuin past. Uiteraard voorzien we je schutting ook van een poortdeur inclusief hang – en sluitwerk. Onze specialisten helpen je graag bij het plaatsen van je nieuwe schutting.

Vlonders

Met een houten vlonder in een tuin creëer je een mooi en strak terras voor in je tuin. Tevens zorgt een vlonder voor een natuurlijke uitstraling. Ook kan het een alternatief zijn voor bestrating. Het aanleggen van een vlonder is puur vakwerk. Onze specialisten helpen je graag bij de aanleg van je nieuwe vlonder.

Graszoden

Een gazon aanleggen, het lijkt prachtig. Maar kies je voor zelf inzaaien, dan duurt het wel zes tot acht weken voordat uw grond groen is. Daarna is het nog maar afwachten of de grasmat onkruidvrij blijft. Dat kan anders. Onze specialisten leveren en leggen graszoden, nadat de ondergrond eerst is geëgaliseerd door het af te graven of te frezen. Vervolgens leggen wij de graszoden strak op maat en we rollen het geheel aan. Daarna is het slechts een kwestie van liefdevolle verzorging door de grasmat met water te besproeien. Na een 2,5 week kan er al voorzichtig gemaaid worden. Na 3 weken kan er gespeeld en gepicknickt worden op het gras. Wil je snel een nieuw gazon? Onze specialisten helpen je graag met het aanleggen van graszoden.

Kunstgras

Overweeg je om kunstgras in je tuin te leggen? Kunstgras staat voor een prachtig groene grasmat met minimaal onderhoud, bijna niet van echt te onderscheiden, praktisch onderhoudsvrij en een duurzame en stijlvolle oplossing voor iedere tuin. Met een mooi stuk kunstgras in de tuin is de grasmaaier niet meer nodig. Dit scheelt een hoop ergernissen, je hoeft niet meer te maaien en je hebt geen last van onkruid in het gras. Ook bemesten, verticuteren en sproeien is niet meer nodig. Dit scheelt niet alleen een hoop tijd maar bespaart op de lange termijn ook een hoop geld. Met een mooi stuk kunstgras in de tuin is het gras altijd een stuk groener als bij de buren. Kunstgras inmeten en aanleggen is een specialisme. Onze specialisten helpen je graag met het aanleggen van kunstgras.

Boomverzorging

Onze boomverzorger helpt je graag met het snoeien, kappen of weg vrezen van je boom. Of het nu om een enkele boom in je tuin gaat of dat het een heel bosperceel is, is voor ons uiteraard geen probleem. Wij kunnen je ook helpen met het afvoeren van het groenafval maar ook met het verwijderen en afvoeren van de stobben na de kap van een boom. Hiervoor zetten wij een stobbenfrees in om de stronk te frezen en maken we de grond klaar voor je nieuwe tuinplannen. Onze specialisten helpen je graag bij de verwijderen van je boom.

Grindtuin

Wil je genieten van een stijlvolle tuin met relatief weinig onderhoud? Een grind tuin combineert het beste van twee werelden. Een mooie grind tuin met weelderige beplanting doet wonderen voor de uitstraling van je huis en ander vastgoed. Een grind tuin hoeft niet alleen te bestaan uit grind. Deze tuinen lenen zich uitstekend voor beplanting met voedingsarme planten. Bij de aanleg van grindtuinen beginnen we bij de basis: de bodem. Een goede stevige ondergrond afgedekt met worteldoek of grindmatten zorgen ervoor dat onkruid veel minder kans krijgt om door het grind heen te groeien. Onze specialisten helpen je graag met de aanleg van je grindtuin.

Tuinverlichting

Aan tuin- en buitenverlichting wordt vaak te weinig aandacht besteed en dat is jammer. Zorgvuldig geplaatste tuinverlichting geeft je tuin ook ’s avonds een mooie uitstraling. Waarom zou je alleen overdag van uw tuin genieten? Vaak wordt alleen aandacht besteed aan het verlichten van oprit en terras terwijl de andere punten zeker net zo belangrijk zijn voor jou tuin. Wij helpen je daarom graag om tuinverlichting te gebruiken waarin deze functies gecombineerd worden. Maar tuinverlichting is nog meer. Wat dacht je van buitenstopcontacten voor het aansluiten van elektrische apparaten en van sensoren voor automatische verlichting? Onze specialisten helpen je graag met het aanleggen van alle soorten tuinverlichtingen.

Achterstallig onderhoud

Leidt het onkruid in je tuin zijn eigen leven omdat er al een hele tijd geen onderhoud meer heeft plaatsgevonden? Bij achterstallig onderhoud kan de tuin een ergernis worden, zeker voor omwonenden. TuinierStudent is gespecialiseerd in het aanpakken van achterstallig tuinonderhoud en maakt van een verwaarloosde of verwilderde tuin een weelderige buitenruimte waarin groen een geheel vormt. Onze TuinierStudenten helpen je graag met het achterstallig onderhoud van je tuin.

Groenafval afvoeren

Als de tuin regelmatig wordt onderhouden dan kan het groenafval gemakkelijk door middel van de groene kliko worden afgevoerd. Maar in het geval van rigoureuze onderhoud zal dit teveel zijn om af te voeren met de groene kliko. Het groenafval dient dan op een andere manier te worden afgevoerd. TuinierStudent kan je hierbij de helpende hand bieden en het groenafval voor je afvoeren. Dit kan zijn door het groenafval met een aanhanger af te voeren maar het is ook mogelijk om op voorhand een container te laten plaatsen, deze kan tijdens de werkzaamheden worden gebruikt en wordt na afloop afgevoerd. De kosten voor het afvoeren van groenafval worden uiteraard doorberekend.

Bestrating reiniging

TuinierStudent is dé specialist in het reinigen van jouw oprijlaan, tuinpad, vlonder, of terras. Voor deze grondige schoonmaakbeurt hebben we een speciale borstelmachine beschikbaar die spectaculaire resultaten oplevert en volledig milieuvriendelijk zijn werk doet. Ook de meest vervuilde ondergrond is voor ons geen probleem en geeft een resultaat wat te vergelijken is met nieuw. Wij werken zonder enige vorm van reinigingsmiddelen of chemicaliën. Dus geen schade aan jou kwetsbare planten en/of borders.

Onkruidbestrijding

Het onkruid, gras en mos wat tussen de voegen groeit kunnen wij met onze gemotoriseerde onkruidborstel verwijderen. Wij beschikken over een compacte professionele onkruid borstelmachine die voor alle soorten verhardingen inzetbaar is. Hierdoor kunnen wij in kleine of grote tuinen, op opritten en parkeerplaatsen op een ecologisch verantwoorde manier het onkruid op en tussen de bestrating verwijderen. Ook beschikken wij over een heetwater-onkruidbestrijdingsmachine. Door onkruid te besproeien met heet water (99,5 °C) wordt de celstructuur van het onkruid vernietigd en wordt de plant tot in de wortel bestreden.

Dit formulier is 100% veilig. Wij gaan vertrouwelijk met je gegevens om.

Wat is de grootte van je tuin?

Wat mag er gebeuren?
Onkruid wiedenSnoeiwerkHagen knippenHogedrukspuitenBladblazenGrasmaaien

Binnen welke termijn mag het plaatsvinden?

Hoe vaak mag het plaatsvinden?

Is er een trap of ladder nodig?

Heb je verder nog aanvullingen waar we rekening mee moeten houden?

Wat is de grootte van je tuin?

Wat mag er gebeuren?
Beplanting verwijderenTegels verwijderenSchutting verwijderenVlonder verwijderenGrond afgravenNog meer (graag verderop beschrijven

Binnen welke termijn mag het plaatsvinden?

Hoe is de tuin te bereiken?

Heb je verder nog aanvullingen waar we rekening mee moeten houden?

Wat is de grootte van je tuin?

Wat mag er gebeuren?

Welke tuin(en) gaat het om?
AchtertuinVoortuinZijtuinRondom het huisDakterras

Binnen welke termijn mag het plaatsvinden?

Hoe is de tuin te bereiken?

Wat zijn de plannen met de tuin? Heb je verder nog aanvullingen waar we rekening mee moeten houden?

Wat is de grootte van het terrein?

Wat mag er gebeuren?
Onkruid wiedenSnoeiwerkHagen knippenHogedrukspuitenBladblazenGrasmaaienBosmaaienOnkruid verwijderen van de verharding

Binnen welke termijn mag het plaatsvinden?

Hoe vaak mag het plaatsvinden?

Is er een trap of ladder nodig?

Heb je verder nog aanvullingen waar we rekening mee moeten houden?

We willen graag wat foto's (maximaal 5) van je tuin ontvangen om een betere indicatie van de benodigde tijd en kosten te kunnen geven. (Niet verplicht)

Ben je al klant bij TuinierStudent en tuinmannen?
Ja, ik ben al bekendNee, ik ben nieuw hier

Mogen wij vast je adresgegevens? Dat vinden we handig voor het berekenen van een eventuele kilometervergoeding. Tot 10 kilometer vanaf onze thuisbasis in Breda betaal je helemaal niets!

Het kan wel eens handig zijn om even te bellen...

Nu weten we genoeg om je een prijsindicatie te kunnen sturen. Druk maar op verzenden!

Prijsindicatie ontvangen?

Tijdens een klus zijn we soms lastig te bereiken. Na het werk nemen we de tijd om mails te beantwoorden en offertes te versturen. Dit proberen we binnen 24 uur te doen!

TuinierStudent
Goeseelsstraat 35 A33
4817 MV  BREDA

Bel of App: 06-82756736
info@tuinierstudent.nl
KvK-nummer: 71951598

Website door conceptlijn.nl