Home/Zakelijk

Ben jij zelf geen groen talent?
Boek dan een TuinierStudent!

Die zijn vriendelijk, kundig, flexibel, betaalbaar en snel

Hoe we dat doen bij TuinierStudent en tuinmannen?

1

We geven een prijsindicatie

Jij krijgt van ons per mail een prijsindicatie. Bij akkoord plannen wij in overleg met jou de werkzaamheden in.

2

We gaan aan de slag

Op de afgesproken datum en tijd meldt de aanvoerder van de TuinierStudenten zich en voeren wij de werkzaamheden uit.

3

We rekenen af

Als de klus geklaard is en jij tevreden bent, kloppen wij onze laarzen uit en ontvang jij de factuur per mail.

Een TuinierStudent kost jou maar € 26,50 per uur!

Bij een minimale afname van 3 uur.

Een mooie bedrijfstuin geldt als een visitekaartje. Daarnaast is een goed onderhouden bedrijfstuin ook van belang voor de uitstraling en imago van je bedrijf. Onze TuinierStudenten zijn inzetbaar voor een heleboel klussen in jouw bedrijfstuin. Bijvoorbeeld voor het snoeien van de hagen, het verwijderen van onkruid tussen de borders. Of de parkeerplaats of terrein onkruidvrij maken met onze onkruidbostelmachine,
 uitgebloeide planten snoeien, bladblazen of om gewoon zo af en toe het gras te komen maaien. Geen tuin klus is ons te gek. We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

TuinierStudent

Voor algemeen tuinonderhoud.

€ 26,50 per uur
exclusief btw.

groenafval

Afvoer van groenafval.

€ 29,50 per kuub
exclusief btw.

motor gereedschap

Gebruik van bladblazer en heggenschaar.

€ 17,50 per dag
exclusief btw.

Voor de inzet van motor gereedschap zijn de kosten € 17,50 per dag.

Voor het afvoeren van groenafval zijn de kosten € 29,50 per kuub. In onze grote aanhangers past maximaal 4 kuub aan afval.

Wil je geen omkijken meer hebben naar jouw tuin?

Kies dan voor een tuinonderhoud abonnement!

Tuinen groeien en veranderen wekelijks het hele jaar door en vereisen regelmatig onderhoud. Met een tuinonderhoudsabonnement zorgen wij ervoor dat het afgesproken onderhoud aan jouw bedrijfstuin op tijd en goed wordt uitgevoerd. Ook bieden wij ons aan voor het schoon en onkruidvrij maken en houden van jouw bedrijfs- en of parkeerterrein. Wij beschikken over professionele apparatuur waarmee wij jouw terrein onkruidvrij kunnen maken.

basis
(elk half jaar)

2 x per jaar 1 dagdeel
inclusief afvoer van groenafval.

Op aanvraag.

standaard
(elk kwartaal)

4 x per jaar 1 dagdeel
inclusief afvoer van groenafval.

Op aanvraag.

extra
(elke maand)

12 x per jaar 1 dagdeel
inclusief afvoer van groenafval.

Op aanvraag.

Bedrijfstuin laten aanleggen?

Jouw bedrijfstuin is bij ons in goede handen!

Wil jij jouw huidige bedrijfstuin een andere uitstraling geven? Dan is het tijd om een nieuwe bedrijfstuin aan te leggen. Het maken van mooie voortuinen, strakke achtertuinen met siergrind, gras en beplanting is echt ons ding. Ook kleine en grote tuin aanpassingen of de aanleg van een fraaie daktuin, vlonders en bestrating behoort tot de mogelijkheden.

gazon aanleggen

Wil jij snel een nieuw gazon? Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een grasveld. Je kan kiezen voor graszoden of kunstgras. Wij maken altijd gebruik van de beste kwaliteit vers gesneden graszoden.

Op aanvraag.

aanleg bestrating

Is jouw oprit, terras of looppad toe aan nieuwe bestrating? Wij leggen alle soorten bestratingen vakkundig voor je aan. Ook het opnieuw bestraten van jouw tuin behoort tot de vele mogelijkheden.

Op aanvraag.

tuinaanleg

Wil jij een nieuwe tuin laten aanleggen? Van bestrating, vlonders of grind in combinatie met groene haag of een nieuwe schutting als erfafscheiding. Met mooie beplanting maken wij jouw tuin compleet.

Op aanvraag.

Hulp nodig?

Wij nemen jouw zware, vervelende en tijdrovende tuinklussen uit handen.

Iedereen kent het wel: Wil je van je vrije dag genieten, ligt er weer een tuin klus op je te wachten. Goed nieuws, wij kunnen jouw tuinklussen uit handen nemen.

bedrijfstuin aanleggen

Is jouw bedrijfstuin toe aan een heuse opruimbeurt? Dan kunnen wij je helpen met het opruimen van jouw tuin zodat jij heerlijk kan genieten van een opgeruimde tuin. Overtollige stenen, zand, hout, grofvuil etc. die al tijden in jouw tuin liggen voeren wij snel af.

Op aanvraag.

bedrijfstuin leegruimen

Wil jij jouw huidige bedrijfstuin leegruimen, afbreken of afgraven? Laat dat maar aan ons over! Het verwijderen van gras, hagen, vlonders, bestrating, vijver, schutting, kunstgras etc. behoren tot de mogelijkheden. In overleg kunnen wij het afval snel afvoeren.

Op aanvraag.

afval verwijdering

Tijdens het opruimen van jouw tuin is de kans groot dat je tuinafval hebt. Wij voeren het tuinafval snel voor jou af. Kleine hoeveelheden afval vervoeren wij per aanhanger en voor grote hoeveelheden huren wij in overleg een container.

Op aanvraag.

Antwoorden

Wat is TuinierStudent?

TuinierStudent is een bedrijf gespecialiseerd in tuinonderhoud, tuinaanleg en klein bestratingswerk.

Wat is het verschil tussen TuinierStudent en een hovenier?

Een TuinierStudent verzorgt het onderhoud van tuinen. Dat wil zeggen dat een TuinierStudent zich bezighoudt met het wieden van onkruid, het verzorgen van beplanting, hagen snoeien etc. Wanneer je een TuinierStudent inhuurt, zorgt deze ervoor dat je tuin er weer netjes bij ligt. Het werk van een hovenier gaat verder dan dit. Een hovenier ontwerpt tuinen, maakt een beplantingsplan, geeft advies en verricht deskundig tuinonderhoud.

Wie kan TuinierStudent inhuren?

Iedereen die geen zin, tijd of geen groene vingers heeft kan TuinierStudent inhuren. Zo kan je optimaal genieten van jouw tuin en het zware werk overlaten aan TuinierStudent.

Hoe houd ik mijn tuin het gehele jaar netjes?

Om jouw tuin het hele jaar er verzorgd bij te laten staan adviseren wij jou om TuinierStudent 4 keer per jaar in te schakelen.

Hoe werkt een onderhoudsabonnement?

In overleg met de klant word er bepaalt welke abonnement het beste bij de tuin past. Vervolgens worden er vaste datums/tijden ingepland waarop wij het onderhoud zullen verrichten. Betaling gaat per pin of via een betaalverzoek.

Hoe houd ik onkruid uit mijn tuin?

Onkruid is heel lastig om uit je tuin te houden omdat het van bovenaf komt. Je kan het onkruid tegengaan door jouw bestrating in te vegen met onkruidremmend zand of door jouw bestrating te voegen. Hierdoor kan het onkruid zich bijna tot niet hechten tussen de voegen.

Hoe vaak moet ik mijn gras maaien?

1 keer per week maaien is voldoende. Door 1 keer per week te maaien wordt de groei van andere grassoorten onderdrukt en krijgt onkruid minder kans om te gaan bloeien en uitzaaien. Regelmatig maaien maakt het gras dikker en gelijkmatiger en krijg je een stevige grasmat.

Hoe kundig is een TuinierStudent?

TuinierStudenten werken elke dag met veel passie in tuinen en beschikken over enorme dosis aan ervaring om je tuin te onderhouden. Ze werken snel en leveren kwaliteit. Tijdens werk staan ze altijd in contact met hoveniers. TuinierStudenten onderhouden jaarlijks honderden tuinen tot grote tevredenheid van onze klanten.

Geven jullie garantie op graszoden en beplanting?

Wij planten met grootste zorgvuldigheid en de juiste voeding nieuwe beplanting aan, dit is ook het geval met graszoden. Het is voor planten vaak een hele verandering; van een kwekerij waar ze genoeg water en voeding krijgen, naar een tuin waar dat allemaal iets minder is. Hierdoor is het voor ons niet mogelijk om garantie te geven op graszoden en beplating.

Is TuinierStudent een interessante partner voor mijn bedrijf, organisatie of instelling?

Ja zeker! Wij zijn dé betaalbare oplossing voor het onderhoud van je bedrijfstuin en terrein. Wij zorgen ervoor dat je bedrijfstuin en terrein er het hele jaar door keurig bijstaat.

Waarom moet ik minimaal 3 uur afnemen?

Voordat wij aan een klus beginnen komen wij gratis bij je langs voor een inventarisatie. Afhankelijk van de grootte van je tuin kost het onderhoud vaak relatief veel tijd, ook bij een onderhoudsvriendelijke tuin. Om onze lage tarieven en kwaliteit van werken te kunnen waarborgen hebben wij minimaal 3 uur nodig om een klus te klaren.

Is € 17,50 niet wat veel voor het gebruik van motor gereedschap?

Voor iedere opdracht nemen wij onze gereedschappen mee. Wij werken alleen met gereedschappen (heggenschaar, grasmaaier, bladblazer, kettingzaag, bosmaaier) van het merk Stihl en Dolmar. Hiervoor geldt een tarief van € 17,50 per dag. De brandstof die wij voor onze gereedschappen gebruiken is Aspen. Met Aspen wordt de uitstoot van een benzinemotor 99% schoner. Dit is beter voor de gezondheid, de motor en het milieu. Bij het gebruik van meer dan 1 volle tank Aspen, zal dit worden doorberekend in de kosten.

Kan het groenafval niet gewoon bij mij in de GFT-container?

Tijdens elke opdracht ontstaat er groenafval. Denk aan het afval na het snoeien van de hagen of het onkruid dat uit de borders wordt gehaald. Om kosten te besparen kan het groenafval in de kliko. Vaak voeren wij na elke opdracht het groenafval af omdat een kliko hiervoor simpelweg te klein is. Voor iedere kuub groenafval geldt een tarief van € 29,50. De hoeveelheid en de kosten van het af te voeren groenafval kunnen we pas na de opdracht beoordelen.

Werken jullie echt alleen maar in de regio Breda?

TuinierStudent werkt vanuit Breda en rekent geen voorrijkosten. Wij hebben vaak meerdere klussen op een dag en op dit moment beperkt ons dat in de verbreding van ons werkveld binnen de huidige tarieven. Woon je buiten de omgeving Breda dan helpen wij je nog steeds graag. Hiervoor rekenen we dan € 0,35 per kilometer + de reisuren van onze student(en).

Denkt een TuinierStudent ook aan het milieu?

Ja! Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo factureren wij digitaal, lopen onze gereedschappen op milieuvriendelijke brandstof, gebruiken wij biologische bestrijdingsmiddelen en onderzoeken wij de mogelijkheid van een volledig elektrische bedrijfswagen om binnen de regio Breda te opereren.

Wat is jullie doelstelling?

Ons doel is om professioneel tuinonderhoud voor zo veel mogelijk mensen in Nederland bereikbaar te maken. Want ook een opgeruimde tuin geeft een opgeruimd hoofd. En wie wil dat nou niet?

Als alle kosten voor het personeel, werkkleding, huisvesting, transport, onderhoud , verzekeringen en reclame betaald zijn dan blijft er een klein stukje winst over. En weet je wat we daarmee doen? Nee, geen nieuwe auto kopen.. We investeren in groei! Zodat steeds meer mensen in Nederland gebruik kunnen maken van onze diensten.

Wat klanten over ons zeggen:

“In drie dagen onze achtertuin helemaal leeg, voorzien van graszoden en binnen ons budget. Top gedaan en zeker tot een volgende keer.”
– Familie Broekhuis –
“Wat jullie doen in een halve dag daar doe ik zelf een week over… En voor een heel betaalbare prijs.”
– Guusje –
“Ik ben zelf slecht ter been en daarom heeft Son met zijn team voor het derde jaar op rij mijn voor en achtertuin weer eens flink onder handen genomen. Well done guys!!”
– René van Heukelem –
1372 klanten gingen je voor!

Dit formulier is 100% veilig. Wij gaan vertrouwelijk met je gegevens om.

Wat is de grootte van je tuin?

Wat mag er gebeuren?
Onkruid wiedenSnoeiwerkHagen knippenHogedrukspuitenBladblazenGrasmaaien

Binnen welke termijn mag het plaatsvinden?

Hoe vaak mag het plaatsvinden?

Is er een trap of ladder nodig?

Heb je verder nog aanvullingen waar we rekening mee moeten houden?

Wat is de grootte van je tuin?

Wat mag er gebeuren?
Beplanting verwijderenTegels verwijderenSchutting verwijderenVlonder verwijderenGrond afgravenNog meer (graag verderop beschrijven

Binnen welke termijn mag het plaatsvinden?

Hoe is de tuin te bereiken?

Heb je verder nog aanvullingen waar we rekening mee moeten houden?

Wat is de grootte van je tuin?

Wat mag er gebeuren?

Welke tuin(en) gaat het om?
AchtertuinVoortuinZijtuinRondom het huisDakterras

Binnen welke termijn mag het plaatsvinden?

Hoe is de tuin te bereiken?

Wat zijn de plannen met de tuin? Heb je verder nog aanvullingen waar we rekening mee moeten houden?

Wat is de grootte van het terrein?

Wat mag er gebeuren?
Onkruid wiedenSnoeiwerkHagen knippenHogedrukspuitenBladblazenGrasmaaienBosmaaienOnkruid verwijderen van de verharding

Binnen welke termijn mag het plaatsvinden?

Hoe vaak mag het plaatsvinden?

Is er een trap of ladder nodig?

Heb je verder nog aanvullingen waar we rekening mee moeten houden?

We willen graag wat foto's (maximaal 5) van je tuin ontvangen om een betere indicatie van de benodigde tijd en kosten te kunnen geven. (Niet verplicht)

Ben je al klant bij TuinierStudent en tuinmannen?
Ja, ik ben al bekendNee, ik ben nieuw hier

Mogen wij vast je adresgegevens? Dat vinden we handig voor het berekenen van een eventuele kilometervergoeding. Tot 10 kilometer vanaf onze thuisbasis in Breda betaal je helemaal niets!

Het kan wel eens handig zijn om even te bellen...

Nu weten we genoeg om je een prijsindicatie te kunnen sturen. Druk maar op verzenden!

Prijsindicatie ontvangen?

Tijdens een klus zijn we soms lastig te bereiken. Na het werk nemen we de tijd om mails te beantwoorden en offertes te versturen. Dit proberen we binnen 24 uur te doen!

TuinierStudent
Rijpstraat 18
4812 TC  BREDA

Bel of App: 06-82756736
info@tuinierstudent.nl
KvK-nummer: 71951598

Website door conceptlijn.nl