Home/Zakelijk

Ben jij zelf geen groen talent?
Boek dan een TuinierStudent!

Die zijn vriendelijk, kundig, flexibel, betaalbaar en snel

Hoe we dat doen bij TuinierStudent en tuinmannen?

1

We geven een prijsindicatie

Jij krijgt van ons per mail een prijsindicatie. Bij akkoord plannen wij in overleg met jou de werkzaamheden in.

2

We gaan aan de slag

Op de afgesproken datum en tijd meldt de aanvoerder van de TuinierStudenten zich en voeren wij de werkzaamheden uit.

3

We rekenen af

Als de klus geklaard is en jij tevreden bent, ontvang je de factuur in je mailbox.

Een TuinierStudent kost jou maar € 26,50 per uur!

Bij een minimale afname van 3 uur.

Onze TuinierStudenten zijn inzetbaar voor een heleboel klussen in jouw tuin. Bijvoorbeeld voor het snoeien van de hagen, het verwijderen van groene aanslag op de bestrating, het leeghalen van de border, uitgebloeide planten snoeien, bladblazen of om gewoon zo af en toe het gras te komen maaien en onkruid te verwijderen. Geen tuin klus is ons te gek. We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Voor de specialistische klussen werken wij samen met TuinierSpecialist.

TuinierStudent

Voor algemeen tuinonderhoud.

€ 26,50 per uur
exclusief btw.

groenafval

Afvoer van groenafval.

€ 37,50 per kuub
exclusief btw.

motor gereedschap

Gebruik van bladblazer en heggenschaar.

€ 17,50 per dag
exclusief btw.

Voor de inzet van motor gereedschap zijn de kosten € 17,50 per dag.
Voor het afvoeren van groenafval zijn de kosten € 37,50 per kuub. In onze grote aanhangers past maximaal 4 kuub aan afval.

Wil je geen omkijken meer hebben naar jouw tuin?

Kies dan voor een tuinonderhoud abonnement!

Je ontvangt maandelijks van ons een betaalverzoek via e-mail, WhatsApp of sms voor het door jouw gekozen abonnement
en wij zorgen ervoor dat het afgesproken onderhoud aan jouw tuin op tijd en goed wordt uitgevoerd.

basis
(elk half jaar)

2 x per jaar 1 dagdeel
inclusief afvoer van groenafval.

€ 24,50 per maand
exclusief btw.

standaard
(elk kwartaal)

4 x per jaar 1 dagdeel
inclusief afvoer van groenafval.

€ 49,00 per maand
exclusief btw.

extra
(elke maand)

12 x per jaar 1 dagdeel
inclusief afvoer van groenafval.

€ 145,00 per maand
exclusief btw.

Het is ook mogelijk om op verzoek een tuinonderhoud abonnement op maat te laten maken.

Specialist nodig?

Op verzoek te boeken via TuinierStudent en gewoon vanaf 1 uur.

Soms is er behoefte aan specialistische kennis. Bijvoorbeeld bij een zieke boom, slechte water drainage in de tuin, gazonschade door engerlingen (larven van kevers) of gewoon bij een geheel nieuw tuinaanleg. Op dat moment kunnen wij op verzoek een TuinierSpecialist inschakelen en samen een plan opstellen.

hovenier

Het aanleggen van je nieuwe tuin vergt de nodige kennis en ervaring. Voor een optimaal resultaat helpt een hovenier je graag van ontwerp tot realisatie van jou ideale tuin.

Op aanvraag.

stratenmaker

Tijd voor een nieuwe terras, pad of oprit? Een ervaren stratenmaker zorgt ervoor dat je bestrating strak word aangelegd zodat jij daar jarenlang plezier van hebt.

Op aanvraag.

houtbouwer

Of het nu gaat om een schutting, vlonder of een complete overkapping. Onze ervaren houtbouwer is de TuinierSpecialist op dit gebied en draait zijn handen er niet voor om!

Op aanvraag.

Antwoorden

Wat is TuinierStudent?

TuinierStudent is een tuinonderhoudsbedrijf gespecialiseerd in tuinonderhoud.

Wat is het verschil tussen TuinierStudent en een hovenier?

Een TuinierStudent verzorgt het onderhoud van tuinen. Dat wil zeggen dat een TuinierStudent zich bezighoudt met het wieden van onkruid, het verzorgen van beplanting, hagen snoeien etc. Wanneer je een TuinierStudent inhuurt, zorgt deze ervoor dat je tuin er weer netjes bij ligt. Het werk van een hovenier gaat verder dan dit. Een hovenier ontwerpt tuinen, maakt een beplantingsplan, verzorgt de tuinaanleg en verricht deskundig tuinonderhoud.

Wie kan TuinierStudent inhuren?

Iedereen die geen zin, tijd of geen groene vingers heeft kan TuinierStudent inhuren. Zo kan je optimaal genieten van jouw tuin en het zware werk overlaten aan TuinierStudent.

Hoe houd ik mijn tuin het gehele jaar netjes?

Om jouw tuin het hele jaar er verzorgd bij te laten staan adviseren wij jou om TuinierStudent 4 keer per jaar in te schakelen.

Hoe werkt een onderhoudsabonnement?

In overleg met de klant word er bepaalt welke abonnement het beste bij de tuin past. Vervolgens worden er vaste datums/tijden ingepland waarop wij het onderhoud zullen verrichten. Betaling gaat per pin of via een betaalverzoek.

Hoe houd ik onkruid uit mijn tuin?

Onkruid is heel lastig om uit je tuin te houden omdat het van bovenaf komt. Je kan het onkruid tegengaan door jouw bestrating in te vegen met onkruidremmend zand of door jouw bestrating te voegen. Hierdoor kan het onkruid zich bijna tot niet hechten tussen de voegen.

Hoe vaak moet ik mijn gras maaien?

1 keer per week maaien is voldoende. Door 1 keer per week te maaien wordt de groei van andere grassoorten onderdrukt en krijgt onkruid minder kans om te gaan bloeien en uitzaaien. Regelmatig maaien maakt het gras dikker en gelijkmatiger en krijg je een stevige grasmat.

Wat voor klussen doet een TuinierStudent niet?

Een TuinierStudent legt geen tuinen of bestratingen aan. Ook snoeit een TuinierStudent geen grote bomen. Wel assisteert een TuinierStudent hoveniers bij de aanleg van een tuin en boomverzorgers bij het snoeien of rooien van bomen.

Hoe kundig is een TuinierStudent?

TuinierStudenten werken elke dag met veel passie in tuinen en beschikken over enorme dosis aan ervaring om je tuin te onderhouden. Ze werken snel en leveren kwaliteit. Tijdens werk staan ze altijd in contact met hoveniers. TuinierStudenten onderhouden jaarlijks honderden tuinen tot grote tevredenheid van onze klanten.

Is TuinierStudent een interessante partner voor mijn bedrijf, organisatie of instelling?

Ja zeker! Wij zijn dé betaalbare oplossing voor het onderhoud van je bedrijfstuin en terrein. Wij zorgen ervoor dat je bedrijfstuin en terrein er het hele jaar door keurig bijstaat.

Waarom moet ik minimaal 3 uur afnemen?

Voordat wij aan een klus beginnen komen wij gratis bij je langs voor een inventarisatie. Afhankelijk van de grootte van je tuin kost het onderhoud vaak relatief veel tijd, ook bij een onderhoudsvriendelijke tuin. Om onze lage tarieven en kwaliteit van werken te kunnen waarborgen hebben wij minimaal 3 uur nodig om een klus te klaren.

Is € 17,50 niet wat veel voor het gebruik van motor gereedschap?

Voor iedere opdracht nemen wij onze gereedschappen mee. Wij werken alleen met gereedschappen (heggenschaar, grasmaaier, bladblazer, kettingzaag, bosmaaier) van het merk Stihl en Dolmar. Hiervoor geldt een tarief van € 17,50 per dag. De brandstof die wij voor onze gereedschappen gebruiken is Aspen. Met Aspen wordt de uitstoot van een benzinemotor 99% schoner. Dit is beter voor de gezondheid, de motor en het milieu. Bij het gebruik van meer dan 1 volle tank Aspen, zal dit worden doorberekend in de kosten.

Kan het groenafval niet gewoon bij mij in de GFT-container?

Tijdens elke opdracht ontstaat er groenafval. Denk aan het afval na het snoeien van de hagen of het onkruid dat uit de borders wordt gehaald. Om kosten te besparen kan het groenafval in de kliko. Vaak voeren wij na elke opdracht het groenafval af omdat een kliko hiervoor simpelweg te klein is. Voor iedere kuub groenafval geldt een tarief van € 37,50. De hoeveelheid en de kosten van het af te voeren groenafval kunnen we pas na de opdracht beoordelen.

Werken jullie echt alleen maar in de regio Breda?

TuinierStudent werkt vanuit Breda en rekent geen voorrijkosten. Wij hebben vaak meerdere klussen op een dag en op dit moment beperkt ons dat in de verbreding van ons werkveld binnen de huidige tarieven. Woon je buiten de omgeving Breda dan helpen wij je nog steeds graag. Hiervoor rekenen we dan € 0,35 per kilometer + de reisuren van onze student(en).

Denkt een TuinierStudent ook aan het milieu?

Ja! Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo factureren wij digitaal, lopen onze gereedschappen op milieuvriendelijke brandstof, gebruiken wij biologische bestrijdingsmiddelen en onderzoeken wij de mogelijkheid van een volledig elektrische bedrijfswagen om binnen de regio Breda te opereren.

Wat is jullie doelstelling?

Ons doel is om professioneel tuinonderhoud voor zo veel mogelijk mensen in Nederland bereikbaar te maken. Want ook een opgeruimde tuin geeft een opgeruimd hoofd. En wie wil dat nou niet?

Als alle kosten voor het personeel, werkkleding, huisvesting, transport, onderhoud , verzekeringen en reclame betaald zijn dan blijft er een klein stukje winst over. En weet je wat we daarmee doen? Nee, geen nieuwe auto kopen.. We investeren in groei! Zodat steeds meer mensen in Nederland gebruik kunnen maken van onze diensten.

Wat klanten over ons zeggen:

“In drie dagen onze achtertuin helemaal leeg, voorzien van graszoden en binnen ons budget. Top gedaan en zeker tot een volgende keer.”
– Familie Broekhuis –
“Wat jullie doen in een halve dag daar doe ik zelf een week over… En voor een heel betaalbare prijs.”
– Guusje –
“Ik ben zelf slecht ter been en daarom heeft Son met zijn team voor het derde jaar op rij mijn voor en achtertuin weer eens flink onder handen genomen. Well done guys!!”
– René van Heukelem –
1372 klanten gingen je voor!

Mogen wij vast je adresgegevens? Dat vinden we handig voor het berekenen van een eventuele kilometervergoeding. Tot 10 kilometer vanaf onze thuisbasis in Breda betaal je helemaal niets!

We willen graag wat foto's (maximaal 5) van je tuin ontvangen om een betere indicatie van de benodigde tijd en kosten te kunnen geven.

Tot slot zouden we graag weten wat de oppervlakte (lengte x breedte) is van je tuin.

Nu weten we genoeg om je snel een prijsindicatie te kunnen sturen!

Prijsindicatie ontvangen?

Tijdens een klus zijn we soms lastig te bereiken. Na het werk nemen we de tijd om mails te beantwoorden en offertes te versturen. Dit proberen we binnen 24 uur te doen!

TuinierStudent
Goeseelsstraat 35 A33
4817 MV  BREDA

Bel of App: 06-82756736
info@tuinierstudent.nl
KvK-nummer: 71951598

Website door conceptlijn.nl