Home/Zakelijk

Ben jij zelf geen groen talent?
Boek dan een TuinierStudent!

Die zijn vriendelijk, kundig, flexibel, betaalbaar en snel

Hoe gaan wij te werk?

1

We komen langs

We plannen een locatiebezoek om de werkzaamheden op te nemen, een prijs af te spreken en de klus in te plannen.

2

We gaan aan de slag

Op de afgesproken datum en tijd meldt de aanvoerder van de TuinierStudenten zich en voeren wij de werkzaamheden uit.

3

We rekenen af

Als de klus geklaard is en jij tevreden bent, kloppen wij onze laarzen uit en rekenen we direct contant of per pin af.

Een TuinierStudent kost jou maar € 24,50 per uur

Bij een minimale afname van 3 uur.

Onze TuinierStudenten zijn inzetbaar voor een heleboel klussen. Bijvoorbeeld voor het reguliere onderhoud van de tuin, het schoonspuiten van het terras, het leeghalen van de border, het verwijderen van een haag of om gewoon zo af en toe het gras te komen maaien en onkruid te verwijderen. Geen klus is ons te gek, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

pakket 1

1x TuinierStudent voor 3 uur

€ 73,50

1x gebruik tuingereedschap

€ 12,50

1x afvoer groenafval

€ 29,50

€ 115,50
exclusief btw.

pakket 2

2x TuinierStudent voor 3 uur

€ 147,00

1x gebruik tuingereedschap

€ 12,50

1x afvoer groenafval

€ 29,50

€ 189,00
exclusief btw.

pakket 3

3x TuinierStudent voor 3 uur

€ 220,50

1x gebruik tuingereedschap

€ 12,50

1x afvoer groenafval

€ 29,50

€ 262,50
exclusief btw.

Specialist nodig?

Op verzoek te boeken via TuinierStudent en gewoon vanaf 1 uur.

Soms is er behoefte aan specialistisch advies. Bijvoorbeeld bij een zieke boom, slechte water drainage in de tuin, gazonschade door engerlingen (larven van kevers) of gewoon bij een geheel nieuw tuinontwerp. Op dat moment kunnen wij op verzoek een TuinierSpecialist inschakelen en samen een plan opstellen.

tuinarchitect

Tijd voor een nieuw ontwerp van je tuin? Een tuinarchitect kan uitkomst bieden. Laat een mooi ontwerp maken en een team van TuinierStudenten legt hem extra voordelig aan!

€ 68,00 per uur
exclusief btw.

grasspecialist

Ook altijd een mooi strak gazon willen hebben zonder onkruid? Laat je adviseren door een grasspecialist en TuinierStudent neemt de verdere zorg voor het onderhoud uit handen.

€ 44,00 per uur
exclusief btw.

boomverzorger

Zieke bomen hoeven niet altijd gerooid te worden. Misschien kunnen we die lievelingsboom door een uitgebreid behandelplan van de boomverzorger wel behouden!

€ 44,00 per uur
exclusief btw.

Antwoorden

Waarom moet ik minimaal 3 uur afnemen?

Voordat wij aan een klus beginnen komen wij gratis bij je langs voor een inventarisatie. Afhankelijk van de grootte van je tuin kost het onderhoud vaak relatief veel tijd, ook bij een onderhoudsvriendelijke tuin. Om onze lage tarieven en kwaliteit van werken te kunnen waarborgen hebben wij minimaal 3 uur nodig om een klus te klaren.

Is € 12,50 niet wat veel voor het gebruik van gereedschap?

Voor iedere opdracht nemen wij onze gereedschappen mee. Wij werken alleen met gereedschappen (heggenschaar, grasmaaier, bladblazer, kettingzaag, bosmaaier) van het merk Stihl en Dolmar. Hiervoor geldt een tarief van € 12,50 per dag. De brandstof die wij voor onze gereedschappen gebruiken is Aspen. Met Aspen wordt de uitstoot van een benzinemotor 99% schoner. Dit is beter voor de gezondheid, de motor en het milieu. Bij het gebruik van meer dan 1 volle tank Aspen, zal dit worden doorberekend in de kosten.

Kan het groenafval niet gewoon bij mij in de GFT-container?

Tijdens elke opdracht ontstaat er groenafval. Denk aan het afval na het snoeien van de hagen, bomen of het onkruid dat uit de borders wordt gehaald. Na elke opdracht voeren wij het groenafval af omdat een kliko hiervoor simpelweg te klein is. Op onze dubbelassige aanhanger past 4 kuub groenafval. Voor iedere kuub groenafval geldt een tarief van € 29,50.

Werken jullie echt alleen maar in de regio Breda?

TuinierStudent werkt vanuit Breda en rekent geen voorrijkosten. Wij hebben vaak meerdere klussen op een dag en op dit moment beperkt ons dat in de verbreding van ons werkveld binnen de huidige tarieven. Woon je buiten de omgeving Breda dan helpen wij je nog steeds graag. Hiervoor rekenen we dan € 0,35 per kilometer + de reisuren van onze student(en).

Leveren jullie ook ophoogzand en tuinaarde?

Zeker. Een TuinierStudent is meer dan een paar handige handjes. Wij ontzorgen en dat betekend ook dat wij regelen dat er bijvoorbeeld ophoogzand of tuinaarde gebracht wordt. De prijzen hiervan verschillen per dag en zijn daarom op aanvraag.

Denkt een TuinierStudent ook aan het milieu?

Ja! Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo factureren wij digitaal, lopen onze gereedschappen op milieuvriendelijke brandstof, gebruiken wij biologische bestrijdingsmiddelen en onderzoeken wij de mogelijkheid van een volledig elektrische bedrijfswagen om binnen de regio Breda te opereren.

Wat is jullie doelstelling?

Ons doel is om professioneel tuinonderhoud voor zo veel mogelijk mensen in Nederland bereikbaar te maken. Want ook een opgeruimde tuin geeft een opgeruimd hoofd. En wie wil dat nou niet?

Als alle kosten voor het personeel, werkkleding, huisvesting, transport, onderhoud , verzekeringen en reclame betaald zijn dan blijft er een klein stukje winst over. En weet je wat we daarmee doen? Nee, geen nieuwe auto kopen.. We investeren in groei! Zodat steeds meer mensen in Nederland gebruik kunnen maken van onze diensten.

Wat klanten over ons zeggen:

“In drie dagen onze achtertuin helemaal leeg, voorzien van graszoden en binnen ons budget. Voor ons geen dure hovenier meer!”
– Familie Broekhuis –
“Ik ben zelf slecht ter been en daarom heeft Son met zijn team voor het derde jaar op rij mijn voor en achtertuin weer eens flink onder handen genomen. Well done guys!!”
– René van Heukelem –
“Wat jullie doen in een halve dag daar doe ik zelf een week over… En voor een heel betaalbare prijs.”
– Guusje –
1263 klanten gingen je voor!

Mogen wij vast je adresgegevens? Dat is makkelijk voor als we een kijkafspraak maken of direct aan de slag kunnen gaan.

Contact opnemen?

Tijdens een klus zijn we soms lastig te bereiken. Na het werk nemen we de tijd om mails te beantwoorden. Dit proberen we binnen 24 uur te doen!

TuinierStudent
Takkebijster 17
4817 BL  BREDA

Bel of App: 06-82756736
Mail: info@tuinierstudent.nl
KvK-nummer: 59710977

Website door conceptlijn.nl