Home/Diensten

TuinierStudent biedt een breed scala aan diensten.

Ontwerp, aanleg, onderhoud, graszoden, kunstgras, bestrating, reiniging en het afvoeren van afval.

Diensten

Ontwerp

Wanneer je een nieuwe tuin wilt aanleggen vormt een goed en duidelijk tuinontwerp de basis van jouw perfecte tuin. Dit doen wij samen met onze tuinarchitect. Tijdens de ontwikkeling van het tuinontwerp is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate van gebruik van jouw tuin, de stijlen die jij mooi vindt en hoeveel tijd je wilt besteden aan het onderhoud van je nieuwe tuin. Het tuinontwerp kan aansluiten op de inrichting van je huis of in een compleet andere stijl ontworpen worden. Jij vertelt hoe jouw droomtuin eruit moet zien en wij ontwerpen hem.

Aanleg

Als je een ontwerp voor je tuin hebt laten maken of je hebt zelf een goed idee van wat je wil dan is de volgende stap het aanleggen van je tuin. Na een eerste gesprek beginnen we met het leeghalen van je oude tuin of het egaliseren van de bouwgrond. En aan de hand van de ontwerptekeningen maken wij een stappenplan en gaan wij direct aan de slag. TuinierStudent heeft veel ervaring met het aanleggen van grasvelden, vijvers, borders en complete herinrichting van siertuinen en functionele kindertuinen.

Beplanting

Nog zo’n ingewikkeld proces waarbij wij je kunnen helpen. Wil je bomen, struiken, hagen of klimplanten? En moet de beplanting inkijk voorkomen of de tuin in ruimtes verdelen? Welke sfeer moet de tuin uitstralen? Allemaal vragen die je makkelijker kunt beantwoorden in overleg met een tuinarchitect en/-of plantenspecialist. Zij kunnen jou wensen inventariseren en aan de hand daarvan wordt er naar wens een beplantingsplan opgesteld. Met behulp van onze TuinierStudenten worden de planten vervolgens ingekocht en zorgvuldig aangeplant.

Onderhoud

Ben je op zoek naar iemand die je tuin onderhoudt? TuinierStudent kan alle onderhoudswerkzaamheden voor je uitvoeren. Door onze kennis en ervaring weten wij precies wanneer er wat moet gebeuren om jouw tuin weer in goede conditie te krijgen. TuinierStudenten zijn prettig in de omgang, werken hard en wanneer wij vertrekken, laten wij je met een glimlach achter!

Graszoden

De snelste weg naar een nieuw gazon is het leggen van graszoden. Doordat wij al 10 jaar ervaring hebben met het aanleggen van grasvelden en over het juiste materiaal beschikken, kunnen wij binnen 1 dag een perfect gazon realiseren. Van het verwijderen van het oude gras, het omspitten en egaliseren van de grond tot het leveren en leggen van de graszoden. We doen het allemaal.

Kunstgras

Kunstgras is een prettige oplossing als je een mooie, strakke grasmat in je tuin wilt hebben. Kunstgras heeft een minimum aan onderhoud nodig en geeft de omgeving een frisse, natuurlijke en verzorgde uitstraling. Denk je eens in: nooit meer maaien, bemesten, kantjes knippen en vechten tegen het onkruid. Wij leggen vakkundig en snel een mooie kunstgras mat in je tuin, zodat jij op ieder moment vanuit je ligstoel zorgeloos kunt genieten van een schitterend gazon.

Boomverzorging

Gezonde en regelmatige boomgroei is afhankelijk van verschillende factoren. Een correct uitgevoerde snoei is er daar 1 van. Onze boomspecialist beheerst alle bestaande snoeitechnieken voor de verschillende levensfasen van een boom. Van begeleidings- en onderhoud snoei, tot verjongings- en vorm snoei. Groot onderhoud gebeurt met behulp van hoogwerkers. Voor bomen die buiten het bereik van deze machines vallen, kunnen wij een beroep doen op ervaren klimspecialisten. Naast het snoeien van bomen kunnen wij ook al dan niet met behulp van een boomstronkenfrees je boomstronk vakkundig verwijderen.

Bestrating

Ons bestratingsteam is dagelijks bezig met bestrating. Of het nu om sierbestrating gaat, de aanleg van een terras of een oprit, wij doen het allemaal. Wij beschikken over de juiste machines en gereedschappen waardoor wij vaak snel aan de slag kunnen. Voor het leveren van een constante en hoge kwaliteit maken wij gebruik van verschillende vaste leveranciers. Ook voor herbestrating ben je bij ons aan het juiste adres. Veel woningeigenaren, bedrijven en organisaties genieten iedere dag van bestrating projecten die TuinierStudent de afgelopen jaren met plezier heeft opgeleverd.

Reiniging

Jouw bestrating ziet er niet meer uit zoals je bedoeld had en kan zelfs gevaarlijk glad worden. Bestrating kan vervuilen door groene aanslag en tussen de voegen kan onkruid, gras en mos groeien. Wij kunnen jouw bestrating reinigen door middel van het gebruik van onze krachtige, gemotoriseerde hogedrukreiniger. Zo krijgt je bestrating de originele kleur terug en ziet het er weer fraai uit.

Onkruidbestrijding

Het onkruid, gras en mos wat tussen de voegen groeit kunnen wij handmatig of waar mogelijk met onze gemotoriseerde onkruidborstel verwijderen. Wij beschikken over een compacte professionele onkruidborstelmachine die voor alle soorten verhardingen inzetbaar is. Hierdoor kunnen wij in kleine of grote tuinen, op opritten en parkeerplaatsen op een ecologisch verantwoorde manier het onkruid op en tussen de bestrating verwijderen. Al het onkruid wordt krachtig verwijderd en ook mos en groene aanslag verdwijnt doormiddel van de roterende staalborstels. Uiteraard vullen wij waar nodig de voegen opnieuw met voegzand of een milieuvriendelijk voegmiddel, zodat onkruid geen kans meer krijgt!

Afval afvoeren

Tijdens en na een klus in de tuin ontstaat er altijd afval. Wij kunnen voor jou al het groenafval afvoeren met onze grote aanhangers, maar het is ook mogelijk om voor de klus via ons een container te laten plaatsen. Deze kan tijdens de klus worden gebruikt en wordt na afloop opgehaald en afgevoerd. Ook kunnen wij helpen bij het afvoeren van bijvoorbeeld boomstammen, boomstronken, groenafval, grond, zand, stenen tuinhout en graszoden.

Mogen wij vast je adresgegevens? Dat is makkelijk voor als we een kijkafspraak maken of direct aan de slag kunnen gaan.

Contact opnemen?

Tijdens een klus zijn we soms lastig te bereiken. Na het werk nemen we de tijd om mails te beantwoorden. Dit proberen we binnen 24 uur te doen!

TuinierStudent
Takkebijster 17
4817 BL  BREDA

Bel of App: 06-82756736
Mail: info@tuinierstudent.nl
KvK-nummer: 59710977

Website door conceptlijn.nl